✓Koop veilig en vertrouwd bij de officiële dealer.

My Cool Kitchen Bouwdepot Service

My Cool Kitchen Bouwdepot Service

 

Onze persoonlijke bouwdepot service op maat

Bij My Cool Kitchen houden we van mooie keukenspullen en wensen we iedereen een droomkeuken toe.

Veel van onze klanten zijn aan het verbouwen en willen daarvoor een bouwdepot aanvragen of hebben een bouwdepot aangevraagd. Een bouwdepot is een lening die bij de bank achterblijft nadat een woningfinanciering is verstrekt. Dit depot kan worden gebruikt voor het betalen van facturen die betrekking hebben op afgesproken bouwactiviteiten. Een goed voorbeeld hiervan is natuurlijk een bouwdepot voor je nieuwe keuken.

Waarom onze bouwdepot service?

Een verbouwing of bouwplannen is niet zomaar iets. Je moet aan heel veel dingen denken en je wil op je budget letten. Doordat alle van onze Steel fornuizen op persoonlijk met de hand worden gemaakt en daardoor een levertijd hebben tot 6 weken, is het slim om alvast een fornuis te bestellen en later te laten leveren. Zo voorkom je dat lang op je product moet wachten of bepaalde aanbiedingen en kortingsacties mis loopt. 

Daarom heeft My Cool Kitchen een bouwdepot service, zodat je niet zelf je fornuis of kraan hoeft voor te schieten met eigen geld, maar dit kan betalen uit je bouwdepot.. Deze service wordt al jaren tot volle tevredenheid gebruikt door onze klanten en kan voor jou ook superhandig zijn! Bekijk vooraf wel even de voorwaarden van je hypotheekverstrekker, deze zijn namelijk niet bij iedere verstrekker hetzelfde.

Hoe verloopt de aanvraag van onze bouwdepot service?

    1. Bepaal welke keukenapparatuur van My Cool Kitchen je graag in je nieuwe keuken wil en berekenen het totaalbedrag.
    2. Neem contact met ons op via 010 261 30 04 of info@mycoolkitchen.nl onder vermelding van "Bouwdepot Service aanvraag".
    3. Wij vragen 10% borg voor jou bouwdepotfactuur deze betaal je via onze site voorruit. Dat is onze "borg". Natuurlijk ontvang je hiervoor een betlaalbewijs.   Wij maken dan voor jou een proforma factuur voor je order, zodat je deze kunt indienen of kan declareren bij je bank of hypotheekvertrekker.
    4. Je kunt nu online bij ons bestellen de 10% borg weer verrekend middels een persoonlijke kortingscode. Je bent dus nooit duurder uit met onze Bouwdepot Service! 

Beide facturen ontvang je per mail, zodat je ze kan gebruiken voor de declaratie bij je hypotheekverstrekker. Zo helpen we elkaar.

De bouwdepot service is mogelijk op alle items van My Cool Kitchen boven de €1000,- Denk bijvoorbeeld aan onze kokend waterkranen, spoelbakken, lichtdesign en zelfs de BBQ's van Everdure.

Heb je vragen? Je kan ons altijd bellen op 010 261 30 04 of ons mailen via info@mycoolkitchen.nl.

Waar ben je naar op zoek?

Je winkelwagen