✓Koop veilig en vertrouwd bij de officiële dealer.

Veelgestelde vragen

Jansen & de Bont

Is de Pendant of de Wall ook verkrijgbaar met Gesture Control Premium?

Nee, momenteel is enkel de Shelf verkrijgbaar met Gesture Control Premium.

Wat is het verschil tussen Gesture Control en Gesture Control Premium?

De Premium bediening maakt het mogelijk om de grootte van de lichtbundel (en daarmee de hoeveelheid licht) aan te passen en deze in horizontale richting te verplaatsen. Alle andere functionaliteiten zoals het aanpassen van de balans tussen boven en beneden en gekleurd licht aan de bovenzijde zitten in beide uitvoeringen.

Wat is de maximale lichtopbrengst?

Dit is afhankelijk van de lengte. Deze informatie is terug te vinden onder het kopje 'Technische omschrijving' onderaan elk van de producten.

WAT IS DE LEVENSDUUR VAN JULLIE VERLICHTING?

De verlichting moet, bij normaal gebruik, zonder problemen 10 jaar meegaan. Uiteraard kan het voorkomen dat een van de elektronische componenten het begeeft. Om die reden is de verlichting zo ontworpen dat in dit soort gevallen wij de falende componenten kunnen vervangen. Mocht dit zich voordoen na afloop van de garantietermijn, dan zijn hier kosten aan verbonden.

Wat is de garantieperiode?

Op alle Jansen & de Bont producten wordt standaard twee jaar garantie gegeven.

Zijn de leds te vervangen wanneer deze kapot gaan?

De grootste bedreiging voor een led is warmte. De verlichting is zo vormgegeven dat de leds optimaal gekoeld worden om een lange levensduur te garanderen. De elektronica is daarnaast gesegmenteerd. Dit stelt Jansen & de Bont in staat om, in het geval er ooit iets stuk zou gaan, dit te vervangen. Mocht zich dit voordoen na afloop van de garantietermijn, dan zijn hier kosten aan verbonden.

Wat is de maximale belastbaarheid van de Shelf

De belastbaarheid van de Shelf is sterk afhankelijk van het type muur. Voor wanden van beton of baksteen geldt een maximale belastbaarheid van 30 kg per meter.

Op welke hoogte adviseren jullie de Wall

Dit armatuur is speciaal ontworpen voor onder de bovenkasten. In deze situatie adviseren wij de wall te monteren op een hoogte van 35 tot 55 cm gemeten vanaf het werkblad.

Kan ik de Pendant in hoogte verstellen

De Pendant wordt bevestigd middels twee dunne staalkabeltjes en is ten tijde van installatie eenvoudig op hoogte te hangen. De ophanging is niet bedoeld om dagelijks in hoogte te variëren wanneer de Pendant eenmaal geïnstalleerd is.

Zijn de producten ook nog in andere kleuren verkrijgbaar?

Momenteel zijn alle producten enkel in het zwart te verkrijgen.

Zit er ook gekleurd licht aan de onderzijde

Nee, het gekleurde licht kan enkel aan de bovenzijde geactiveerd worden.

Kan de Shelf, of een van de andere armaturen, worden toegepast boven de kookplaat?

De verlichting is geschikt om boven de kookplaat gemonteerd te worden, mits deze voorzien is van een geïntegreerd afzuigsysteem. Houdt er wel rekening mee dat er in sommige gevallen, bij grote hoeveelheden stoom, de sensoren dit kunnen registreren als een hand.

Dient de verlichting geschakeld te worden middels een schakelaar

Nee alle armaturen worden geschakeld met handgebaren. Het is dus niet nodig om deze op een geschakeld stopcontact aan te sluiten. Mocht je hier wel voor kiezen, houdt er dan rekening mee dat wanneer de schakelaar in de uit-positie staat de verlichting uiteraard niet op gebaren zal reageren.

Waar ben je naar op zoek?

Je winkelwagen