✓Koop veilig en vertrouwd bij de officiële dealer.

Service & garantie

Informatie rondom garantie

My Cool Kitchen garantie

Wij zijn een officiële Selsiuz en Steel Cucine dealer en onze spullen komen rechtstreeks van onze leverancier. U profiteert natuurlijk van de fabrieksgaranties.

Kranen

Op al onze kranen is standaard 2 jaar garantie, na registratie bij Selsiuz 3 jaar.  Dit betekent dat je binnen 3 jaar na aankoop geen voorrijkosten en arbeid hoeft te betalen. Indien de klacht is veroorzaakt door een installatiefout worden wel voorrijkosten en arbeid in rekening gebracht. Op zelfgemaakte oppervlakte krassen van onze Matt-black kranen zit geen garantie.

Titanium boilers

Met het gebruik van het zeer hoogwaardige materiaal titanium biedt Selsiuz het zuiverste kokende water in de moderne keuken. Op de titanium boiler krijg je standaard 2 jaar garantie, na registratie bij Selsiuz 3 jaar.  Selsiuz geeft 5 jaar garantie op corrosie van de titanium boiler.

Spoelbakken

Op onze Lanesto spoelbakken geven wij 5 jaar fabrieksgarantie. 

Fornuizen

Bij aankoop van een STEEL fornuizen ontvangt u 5 jaar volledige Steel-garantie. Deze garantie bestaat uit dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de benodigde onderdelen. In het 3e tot en met het 5e jaar wordt alleen het op dat moment geldige voorrijtarief in rekening gebracht. Registreer je fornuis dan hier bij Steel.

Voor de volledige garantievoorwaarden, zie de Steel website www.steel-cucine.com.

Novy lichtdesign

Op onze lampen van Jansen & de Bont / Novy geld 2 jaar garantie, na registratie bij Novy. 

Wat valt er niet onder de garantie?

Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Bij het verkeerd aansluiten van het fornuis en de daarbij oplopende schade valt niet onder garantie, dit dient gedaan te worden door een erkende installateur.

Neem voor garantie van onze fornuizen contact met ons op.

Service formulier - Steel fornuizen

Registratie formulier - Steel fornuizen

Service please

Bij vragen staan wij altijd voor je klaar. Dus heb je vragen? Dan helpen wij je uit de brand. Goede klantenservice vinden wij ontzettend belangrijk en we streven er altijd naar je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je vraag niet tussen onze FAQ's staan, neem dan contact met ons op.

 

Waar ben je naar op zoek?

Je winkelwagen