✓Koop veilig en vertrouwd bij de officiële dealer.

Novy light -Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met uw Novy Light. De Novy lights worden op bestelling gemaakt.

De levertijd kunnen wij nooit exact zeggen. Voor de Pendant of Wall verwachten we rond de 4 weken. De Shelfs zijn meestal sneller leverbaar.

Uw order wordt direct naar Novy doorgestuurd. Als dit verwerkt wordt krijgen we een verwachte datum. De data die wij doorgeven is altijd een planningsdatum, de Novy light items worden met de hand gemaakt. Helaas kunnen wij deze datum niet automatisch doorsturen, dus mail ons even mocht u uw verwachte levertijd willen weten.

Het is echter een onzekere tijd en de levertijd kan helaas niet meer gegarandeerd worden. Mochten we horen dat het de levering vertraagd is, laat ik het direct weten en nogmaals u kunt altijd contact met ons opnemen.

Garantie

Met Novy Light haalt u echt een waanzinnig merk in huis je hebt prima service in Nederland in België. U heeft 5 jaar garantie. Mocht er iets zijn dan is het slim om direct een service-aanvraag in te dienen direct bij Novy. Dit kan op deze site. https://www.novy.com/nl-nl/service/contact/after-sales-service/

Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u ook altijd met ons contact opnemen.

En dan nog even dit.

 • De data doe wij doorgeven is altijd een planningsdatum. Helaas hebben wij geen inzicht over de planning van de chauffeurs en met de overgang naar Novy hebben wij hier geen track & trace over. De chauffeur heeft echter uw telefoonnummer wat u bij het bestellen heeft ingevuld. Dus bij niet thuis of gesloten deur, bellen ze altijd wat ze moeten doen. Bij de buren afgeven, later terug komen etc. De lamp wordt uiteraard nooit voor de deur achter gelaten.

 • Aan de Novy lights zit geen stekker dit is omdat ze meestal direct op het lichtpunt wordt aangesloten.

 • Heeft u een fornuis met 3 ovens op inductie, dan kan het zijn dat u een zwaardere aansluiting nodig heeft dan u nu heeft, neem dan contact op met uw netbeheerder zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Maak een foto van uw streepjescode , deze staat op doos.

 • Controleer de Novy lights bij ontvangst op eventuele schades. Alleen dan kunnen wij in actie komen om een oplossing te vinden als er iets zichtbaar loos is. Natuurlijk heb je 5 jaar garantie op je Novy Light.

  Mocht u vragen hebben, vul dan het contact formulier hieronder in.

  Met hartelijke groeten,

  Danny Jansen - My Cool Kitchen
  • Showroomadres
   (Wij werken op persoonlijke afspraak)
   Ruytenbergweg 1 - Waspik

   Kantooradres (geen showroom) ━ Brandestraat 12 - Geertruidenberg

   KVK ━ 86424181
   BTW-nummer ━ NL863962415B01

  • 010 26 13 004

  Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op: Maandag t/m zaterdag ━ 9.00 - 19.00
  Zondag ━ 11.00 - 17.00

  Waar ben je naar op zoek?

  Je winkelwagen