✓Koop veilig en vertrouwd bij de officiële dealer.

Steel Cucine -Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met uw Steel item. Vrijwel al onze Steel producten komen direct uit de fabriek in Carpi, bij Milaan.

De levertijd kunnen wij nooit exact zeggen. Voor fornuizen op inductie reken dan rond de 5-7 weken. Gasfornuizen, inbouwovens, koelkast en afzuigkappen zijn meestal sneller leverbaar.

Uw order wordt direct naar familie Po in Italië gestuurd. Als dit verwerkt wordt krijgen we een verwachte datum. De data die wij doorgeven is altijd een planningsdatum, de fornuizen worden met de hand gemaakt. Helaas kunnen wij deze datum niet automatisch doorsturen, dus mail ons even mocht u uw verwachte levertijd willen weten.

De verzending van de fabriek is altijd op donderdag in die week. Deze komt 1 week later aan bij onze transporteur Vonk & Co. Dan gaan hun alles inplannen om het bij u te bezorgen. Ze zullen dan u bellen voor een afspraak.

Het is echter een onzekere tijd en de levertijd kan helaas niet meer gegarandeerd worden. Mochten we horen dat het de levering vertraagd is, laat ik het direct weten en nogmaals u kunt altijd contact met ons opnemen.

Garantie

Met Steel haalt u echt een waanzinnig merk in huis je hebt prima service in Nederland in België. U heeft 5 jaar garantie.

Mocht er iets zijn dan is het slim om direct een service-aanvraag in te dienen direct bij Steel Benelux. Dit via onze service partner op info@servicecentrale.com. Zorg dan dat u een foto van uw serienummer etiket meestuurt. Dit etiket vindt u bij uw gebruiksaanwijzing of achter op de oven of in de deur.

Ze nemen dan zsm contact met u op. Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u ook altijd met ons contact opnemen.

En dan nog even dit.

 • Onze transport partner Vonk & Co bezorgd de fornuizen/ koelkasten etc. voor de eerste drempel. Dit is verzekeringstechnisch i.v.m. schade aan vloeren en dergelijke. Vaak zetten ze hem over de drempel en soms zelfs in uw keuken, echter is dit niet altijd het geval. De zware items staan op kleine wegwerp pallet.

 • Omdat de fornuizen of inbouwovens door heel de wereld bezorgd worden zit er geen stekker aan het fornuis. Hier komt in de meeste gevallen een 5 aderige perilex stekker aan. Bij inbouwovens boven de 4kW. Draad en stekker haalt bij uw elektricien of voor circa €15 bij de bouwmarkt. Wij adviseren altijd om uw fornuis door een elektricien aan te laten sluiten. Wilt u weten welke aansluiting uw fornuis nodig heeft, bekijk dan HIER het aansluitschema.

 • Heeft u een fornuis met 3 ovens op inductie, dan kan het zijn dat u een zwaardere aansluiting nodig heeft dan u nu heeft, neem dan contact op met uw netbeheerder zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Maak een foto van uw fornuis-id, deze staat achter op het fornuis en zit bij het boekje in de lade. Dit is de grijze sticker.

 • Controleer het fornuis bij ontvangst op eventuele schades. Alleen dan kunnen wij in actie komen om een oplossing te vinden als er iets zichtbaar loos is. Natuurlijk heb je 5 jaar garantie op je Steel items.

  Mocht u vragen hebben, vul dan het contact formulier hieronder in.

  Met hartelijke groeten,

  Danny Jansen - My Cool Kitchen
  • Showroomadres
   (Wij werken op persoonlijke afspraak)
   Ruytenbergweg 1 - Waspik

   Kantooradres (geen showroom) ━ Brandestraat 12 - Geertruidenberg

   KVK ━ 86424181
   BTW-nummer ━ NL863962415B01

  • 010 26 13 004

  Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op: Maandag t/m zaterdag ━ 9.00 - 19.00
  Zondag ━ 11.00 - 17.00

  Waar ben je naar op zoek?

  Je winkelwagen