✓Koop veilig en vertrouwd bij de officiële dealer.

Verbrugge groep

My Cool Kitchen en Verbrugge groep duiken samen de keuken in.

Marco Verbrugge (Verbrugge Groep) en Danny Jansen (My Cool Kitchen) gaan samenwerken. Uniek in Nederland, dus ook best spannend. Twee energieke clubs die er samen voor gaan. Het wordt zo leuk!

Danny Jansen vertelt: “Veel mensen zullen mij kennen van 24 Kitchen en Omroep Brabant. Ze weten vaak niet dat ik ook een grote webshop (My Cool Kitchen) in kwalitatief goede keukenspullen heb. Ik loop al een hele tijd met het idee om mijn bedrijf te koppelen aan een makelaar. Zij kennen veel mensen die op zoek zijn naar een huis en daardoor misschien wel op zoek zijn naar een energiezuinige oven, een andere kraan, kookplaat, etc.

Wij verkopen geen keukens, maar helpen je wel jouw droomkeuken te realiseren. Mijn jarenlange ervaring als kok deel ik graag met de mensen. Waar kan ik het beste het kookgedeelte plaatsen en waar de natte kant? Hoe groot moet mijn oven zijn? Ik wil graag op gas koken, wat vind jij daarvan? Zomaar een paar vragen waar ik je graag bij help.

Ik ben heel blij dat Marco mij de kans geeft om dit idee samen vorm te geven. Verbrugge Groep heeft ook veel hypotheek- en verzekeringsklanten. Die hoeven misschien niet direct een nieuwe keuken, maar zijn wel actief bezig met verduurzamen. Veel mensen leggen wel zonnepanelen, maar koken nog steeds op gas. Het is veel slimmer om daar een energiezuinige oven met inductieplaat neer te zetten. Dan profiteer je aan twee kanten”.

Wat kun je verwachten van deze samenwerking? 
  • Het bekender maken van het de "Vrienden van Verbrugge" dmv een online kwartaal magazine waarin de voordelen goed worden benoemd, er in wordt gegaan op dingen zoals verzekeren, hypotheken etc. Geflankeerd met een luchtige stukken zoals woontrends, recepten, leuk gadgets etc.
  • Namens Verbrugge kunnen we tot wel honderden euro's korting geven op items binnen My Cool Kitchen. Denk bijvoorbeeld aan een inductiefornuis om van het gas af te gaan, inductieplaten met downdraft, messen- of bestelset. 
  • Een exclusieve uitnodiging voor een select aantal klanten bij de My Cool Kitchen voor een leuk samenzijn met een hapje en drankje. 

Gratis kookboek! 

Om jullie alvast lekker te maken willen we jullie verwennen met een klein kado, namelijk mijn eerste kookboek Danny's Azië. Je kunt hem hier gratis in je mailbox krijgen. Gebruik de code VERBRUGGECOLLEGA

Waar ben je naar op zoek?

Je winkelwagen